ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΕΚ


1. Πραγματοποιήθηκε η πληρωμή των εκπαιδευτών που εκδίδουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών (οι έχοντες προσκομίσει φορολογική ενημερότητα), για την περίοδο Οκτώβριος 2014 - Φεβρουάριος 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην έλλειψη οικονομικών πόρων μετά την δέσμευση των αποθεματικών του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οικονομικές δανειακές υποχρεώσεις της χώρας.

2. Για τους ίδιους οικονομικούς λόγους η πληρωμή του εξαμήνου Φεβρουάριος - Ιούνιος 2015 θα γίνει σταδιακά και πάντα με την χρονική εισροή οικονομικών πόρων από το Υπουργείο προς το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Την επόμενη εβδομάδα από 1 - 4/9/2015 θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα Φεβρουαρίου και Μαρτίου για τους αμειβόμενους με ΙΚΑ και ΑΕΔ.

Παρακολουθούμε καθημερινά και παρεμβαίνουμε στους αρμόδιους φορείς ώστε το χρονικό διάστημα αποπληρωμής για το σύνολο των εκπαιδευτών, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής τους, να είναι ο πλέον σύντομος.